Kontakta Campus France

Campus France finns beläget i hela världen och är den främsta plattformen för information om högre utbildning i Frankrike. Kontakta Campus France-kontoret nära dig.
 

Campus France: Ett världsomfattande nätverk

Campus France kontor finns i 124 länder med fler än 500 rådgivare världen över.


Vår huvudsakliga uppgift är att marknadsföra högre utbildning i Frankrike för utländska studenter och för lärosätena där de studerar. Vi ger råd om utbildningsmöjligheter, informerar om krav på språkkunskaper, ansökningsförfaranden samt besvarar frågor som gäller det praktiska livet för studerande i Frankrike.

 

 

Campus France - här för dig!

Våra team är utbildade genom Campus France i samarbete med utbildningskonferenser och fackministeriet och hjälper dig hela vägen från första kontakten med universitet till att du kommer hem till ditt hemland.


För att hitta Campus France-kontor nära dig, använd: katalog över Campus France många kontor.

För mer utförlig information om Campus France besök vår internationella webbplats: https://www.campusfrance.org/fr/contacter-Campus-France.

Campus France Sverige

I Sverige hittar du Campus France i Stockholm på Frankrikes ambassad. Vill du träffa oss går det bra att avtala ett möte via stockholm@campusfrance.org eller ring på telefon 08-45 95 312. Det går bra att kontakta oss på franska, engelska eller svenska.

Vi finns också på Facebook @CampusFranceSweden och Twitter @CFSverige.