Studera i Frankrike, en oförglömlig resa

Du som ska studera i Frankrike har en spännande resa framför dig. Du kan lära dig franska, ta del av den franska kulturen och träffa internationella studenter. Det är minst sagt en spännande upplevelse.

En resa till Frankrike du aldrig kommer att glömma

Under din studietid i Frankrike får du möjligheten att leva i ett öppet och mångkulturellt samhälle som både bär stolthet över sin historia och lägger mycket fokus på framtiden. Vi på Campus France glädjer oss åt att kunna dela den franska ”art de vivre” med er. Vare sig du är teaterfantast, passionerad musiker eller finsmakare kommer du inte att bli besviken, i Frankrike finns det något för alla.

Det franska studentlivet

På universitetet kommer de franska och internationella studenterna, samt lärarna och personalen, göra din studietid till den allra bästa. Du kommer att upptäcka alla de fördelar studier i Frankrike medför.

Dina studier i Frankrike kommer att göra nytta för ditt framtida yrkesliv. Efter dina avklarade studier åker du hem med viktiga kunskaper som validerats av internationellt erkända examensbevis.

Ett land att upptäcka under studietiden

En personlig upptäcksresa väntar dig utanför föreläsningssalarna. Universitetsstudier i Frankrike innefattar mycket mer än bara studier. I Frankrike kan du bada i tre hav och oceaner, upptäcka fyra kontinenter och vandra på fem europeiska bergskedjor. För att inte tala om de 42 områden som ingår i UNESCOS världsarv. Allt detta i hjärtat av Europa!

Efter din studietid i Frankrike kommer du att ha minnen och vänner för livet och du kommer att vara en del av det stora nätverket för franska alumnistudenter.